E-consult gesteld op Seksenzo oud

heyHey
Voor de relatie waar ik momenteel nu in zit, heb ik een relatie van ruim anderhalfjaar gehad met een jongen. Deze jongen was een zeer excentriek figuur wat betreft gevoelens en ruimte. Het was zo dat ik toestemming moest vragen als ik iets wilde gaan doen. Hij vroeg continu aan mij of ik wel op dit lette en wel op dat lette en noem maar op. Doordat ik niet goed in m’n vel zat, had ik ook minder zin in seks. Helaas was hij er dusdanig op gefocused dat ik het meerdere keren tegen m’n zin in heb gedaan. Het was namelijk zo dat ik vrij vroeg in onze relatie door hem ontmaagd werd. Dit wilde ik, ik had er over nagedacht en stond er 100% achter. Na een tijdje werd mijn lust in seks dus minder. Omdat hij elke keer heel teleurgesteld ging doen en steeds vaker daardoor ging vragen om seks of tegen me aan begon te rijden (voor de grap zogenaamd), heb ik weleens seks gehad zonder dat ik er eigenlijk echt zin in had. Na een tijdje heb ik het uitgemaakt omdat het totaal niet meer liep.

Nu is het zo dat ik momenteel een nieuwe vriend heb en op seksueel gebied tegen problemen aanloop. Zoals ik het vaak uitleg zijn er twee manieren voor lust van seks te hebben. Namelijk lust met je hoofd, dat je echt knettergeil gemaakt kan worden. En lust met je geslachtsdeel. Het kriebelt onderin dat je zin in seks hebt, maar je kunt niet knettergeil worden. Nu is het dus zo dat ik sindsdat ik met m’n ex seks ging hebben zonder er volledig achter te staan, seks had met lust in m’n geslachtsdeel. Ik heb de eerste 3 maand van onze relatie lust in m’n hele lichaam gehad. Dus ik weet wel wat het verschil is. Nu is het zo dat ik met m’n nieuwe vriend nog steeds alleen seks met m’n geslachtsdeel heb. Ik heb nooit meer het gevoel gehad van knettergeil.

Nu vroeg ik me af of het komt doordat ik dus eerder seks heb gehad terwijl ik er niet volledig achterstond. En of jullie misschien een idee hebben om toch echt weer knettergeil te kunnen worden. Want ik geniet echt wel van seks met m’n huidige vriend, maar ik vind het jammer dat ik het gevoel van vroeger niet meer heb. Het is dus zo dat ik wel zin in seks heb, maar niet seksueel opgewonden kan raken, mentaal gezien.

Groetjes Patricia

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *