E-consult gesteld op Seksenzo oud

Beste Sekspert!
Ik heb een probleem; ik heb tegenwoordig niet meer zo vaak zin in seks als vroeger, en ik word minder opgewonden als het zover is. Daarnaast heb ik tevens moeite een erectie te houden, soms houdt hij er opeens mee op! En het gekke is; als ik dan eenmaal aan het vrijen ben dan kom ik weer veel te snel klaar.
Nu was dit alles een tijd terug geen probleem, ik had een vaste vriendin en een prima seksleven. Dat snelle klaarkomen had ik al wel omdat ik erg opgewonden werd, maar dat was met een “Performa” condoom opgelost!!
Toen die relatie over was, heb ik 2 keer met een ander meisje in bed gelegen, maar toen weigerde mijn penis omhoog te komen en ik was uberhaupt niet opgewonden.
Echter, nog een keer seks met mijn ex gehad, en dat ging dan weer prima…

Nu heb ik een nieuwe vaste vriendin en het is erg leuk in bed, maar ik heb hetzelfde probleem. Ik heb er al over gepraat met haar want we zijn heel open, maar ik vind het gewoon vervelend. En dan weet ik wel dat ik moet proberen er juist NIET aan te denken, maar dat is natuurlijk onmogelijk als je ligt te vrijen en je merkt dat hij niet omhoog komt, en dat je niet erg opgewonden raakt.

Wat kan ik doen? Waar is die lust gebleven? En waarom blijft dat ding niet gewoon omhoog staan? šŸ™‚

Alvast hartelijk dank voor het antwoord!
Groeten!

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *