anders

Beste heer/mevrouw,

Sinds dat ik 18 jaar ben leef ik met een groot probleem. Een probleem dat heel mijn leven ontregeld. Dit probleem heb ik nooit met iemand gedeeld. Dit komt omdat ik mij hier 100% voor schaam. Elke dag ziet het er voor mij somber uit, als ik er aan denk. Ik hoop dat u mij serieus wilt nemen. Dat zou ik zeer zeer op prijs stellen.

Ik ben een jongen van 23 jaar. Ik heb nooit in mijn leven gemeenschap gehad met een vrouw. De reden die hier achter schuilt, is dat ik een kleine geslachtsdeel heb. Iedere dag als ik wakker word, ben ik heel verdrietig. Ik zie er niet verkeerd uit. Ik ben een hoop vrouwen tegen gekomen in mijn leven, waar ik liefde of gemeenschap mee kon bedrijven.

Ik kan er met niemand over praten, dat maakt het nog veel moeilijker. Ik kom weleens op gekke gedachtes, maar mijn geloof, familie en vrienden houden dat gekkigheid gelukkig tegen. Ik kom bij vrouwen over als een verlegen jongen. In werkelijkheid ben ik niet verlegen. Dit komt door dat probleem. Als ik zie dat een vrouw iets met wilt beginnen, hetzij verliefd hetzij seks, dan distantieer ik mij tijdig hiervan. Ik zeg dan namelijk altijd dat ik een vriendin heb.

Ik hoop dat u begrip heeft voor mijn verhaal. Dit is mijn grootste stap die ik ooit in mijn leven heb genomen. Ik ken u niet, maar ik schaam me om dit te vertellen.

Ik wacht spoedig op uw antwoord. Alvast zeer bedankt!

Met vriendelijke groet

John (pseudoniem)

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *