Platteland is warme appeltaart en hete seks

Sinds Yvon Jaspers met haar wollen truien en kleurrijke kaplaarzen de boerderijen van Nederland heeft bezocht, hebben we een kijkje gekregen in het liefdesleven van boeren en boerinnen. Zelf kiest zij voor warme appeltaart geen hete seks. Op het platteland is het geen kwestie van kiezen, daar krijg je beide. Iets voor jou, zo’n plattelandsman of –vrouw?

Boeren en boerinnen hebben al snel het imago van stuntelig, onhandig  en boers als het op versieren aankomt. Menig boer(in) in de KRO serie Boer zoekt vrouw heeft aan dit imago niet veel kunnen veranderen. Maar er zijn ook zeker hele leuke kanten aan het boerenleven, die zowel spannend als sexy kunnen zijn!

Het platteland biedt bijvoorbeeld vele leuke plekjes voor romantiek. Denk aan de uitgestrekte weilanden, verborgen watertjes en mooie bossen. De natuur nodigt al snel uit voor een lange wandeling een knusse picknick of zelfs een vrijpartij in het hooi. Het grote voordeel van het platteland is dat er veel privacy is. Want vindt in de stad maar eens een stekje waar je ongestoord samen kunt zijn!

WIST JE DAT…? Je ook voor een korte vakantie het boerenleven van dichtbij kunt proeven? Op www.boerenbed.nl staan verschillende boerenbedrijven die ook tenten verhuren. Zo kun je ontwaken in een bedstee en met een heerlijk vers ontbijtje over de landerijen uitkijken.

Post Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *