lichaam

Hallo,

Ik zit erg met een vraag over het lichaam en ervaringen van mijn vriendin. Ze is zelf niet erg open om hierover te praten, vandaar dat ik graag u om wat meer informatie zou willen vragen.

Mijn vriendin kan zich vaginaal erg moeilijk ontspannen. Dat gaat vanzelf, onbewust. Na op internet wat rond gezocht te hebben zei ze dat het waarschijnlijk haar bekkenbodemspier is, die ervoor zorgt dat ze zich zo aanspant.
Na zelf het een en ander over gelezen te hebben zag ik dat als iemand zich onbewust via haar bekkenbodemspier aanspant, zij dan ook tegelijk haar anus zal aanspannen. Maar zij heeft totaal geen moeite met anale seks, zelfs als er geen glijmiddel gebruikt wordt en zonder voorbereiding. En dat terwijl ze voor mij nooit anale seks zou hebben gehad.
Betekent dit dat een andere aandoening heeft, die ervoor zorgt dat ze zich vaginaal aanspant? Of betekent het eerder dat de mogelijkheid nog steeds even groot is dat ze onbewust haar bekkenbodemspier aanspant, maar dat ze vaker anale seks heeft gehad waardoor haar anus hier geen “last” van heeft?

Begrijpt u me niet verkeerd, ik heb dit vaker met mijn vriendin proberen te bespreken, maar zij wil me niet meer informatie verschaffen dan dit.
Alvast bedankt!

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *